Българското си е най-хубаво. Сигурно в редица моменти в живота ви сте си

...
Българското си е най-хубаво. Сигурно в редица моменти в живота ви сте си
Коментари Харесай

Според читателките на Edna.bg: Кои са най-сексапилните известни българи?

Българското си е най-хубаво. Сигурно в редица моменти в живота ви сте си го казвали в разнообразни обстановки. Както за природата и храната, това изказване се отнася със същата мощ и за българските мъже.

Е, някои дами може и да желаят да поспорят по този въпрос, само че сбирката от български красавци, която ще ви представим през днешния ден, се произнася по този въпрос образно.
 8 известни мъже, които станаха още по-секси като бащи  8 известни мъже, които станаха още по-секси като бащи  8 известни мъже, които станаха още по-секси като бащи  8 известни мъже, които станаха още по-секси като бащи
Миналата седмица попитахме в обществените мрежи нашите читателки един въпрос - " Кой е най-сексапилният извествен българин сега? ". Знаехме си, че няма да ни разочаровате и ще дадете своето откровено мнение. Това ни оказа помощ да оформим днешния секси лист.
 Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER Edna предлага Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER
Искаме да изкажем и умилението си от една сладка детайлност. Някои дами или не бяха прочели деликатно въпроса, или въпреки всичко желаеха да изразят възхищението си от мъжете до тях, тъй като малко и ясно бяха дали отговор " Моят мъж ".

Струва си да отбележим и едно забавно наблюдаване. Както ще забележите, съвсем всички мъже в късия ни лист (само с едно изключение) са артисти. Явно българките си падаме по магнетичните и обаятелни представители на тази специалност.

Вижте в галерията кои са тези известни господа, които карат пулса на българските дами да се форсира, съпроводени от техни цитати, които ги характеризират:
 Според читателките на Edna.bg: Кои са най-сексапилните известни българи?  Според читателките на Edna.bg: Кои са най-сексапилните известни българи?  Според читателките на Edna.bg: Кои са най-сексапилните известни българи?  Според читателките на Edna.bg: Кои са най-сексапилните известни българи?
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР